MoliCare Premium lady pad 0,5 kapljice

Anatomsko oblikovane predloge, ki nudijo diskretnost in udobje.

MoliCare Premium Mobile 6 kapljic M

Udobne in diskretne, poleg tega omogočajo enostavno namestitev in menjavo.

MoliCare Skin Čistilna pena

Za hitro in nežno čiščenje genitalnega in perinealnega predela.

Thermoval baby

Brezvočni, brezkontaktni termometer.

Thermoval kids flex

Posebej primeren za merjenje temperature pri dojenčkih in malih otrocih.

Veroval compact

Zapestni merilnik krvnega tlaka za hitro in preprosto merjenje.

Cosmopor E

Sterilni obliž za oskrbo rane iz mehke samolepilne podloge iz netkanega tekstila.

DermaPlast Water Resistant P20

Narejeni iz filma, ki odbija umazanijo.

Peha-haft Color Moder

Peha-haft Color je pričvrstitveni povoj s kohezivnim učinkom v rdeči ali modri barvi.

Sterillium gel pure, s pumpico, 475 ml

Razkužilo za roke, v obliki gela, brez barve in vonja

Cutasept F

Brezbarvno razkužilo za kožo na osnovi propanola s hitrim učinkovanjem in širokim spektrom delovanja.

Bacillol 30 robčki

Robčki iz polietilenteraftalata (PET) za hitro razkuževanje občutljivih površin in medicinskega inventarja.

Peha-soft nitrile FINO

Preiskovalne nepudrane rokavice za enkratno uporabo iz nitrila.

Foliodress mask Comfort loop, modra

Maske so narejene iz hipoalergenih materialov ter brez naravnega lateksa.

ValaComfort Premium

Predpasnik za osebno zaščito bele barve, za enkratno uporabo.

Domov Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

POLITIKA VARSTVA ZASEBNOSTI PODJETJA PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o.

Ta pravila varstva zasebnosti veljajo za vsakogar, ki se skladno z uporabo spletnega mesta www.hartmannplus.si šteje za uporabnika ter za celotno spletno mesto, vključno z njegovimi podstranmi.

Uporabnik je vsaka pravna ali fizična oseba, ki uporablja oziroma obišče spletno mesto www.hartmannplus.si (v nadaljevanju: uporabnik).

Z uporabo spletnega mesta uporabnik potrjuje, da se strinja s temi Pravili varstva zasebnosti.

I. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

V podjetju PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in bomo vaše osebne podatke uporabili izključno za navedene namene. Vaše osebne podatke bomo skrbno varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679, veljavni zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravila varstva zasebnosti in interni akti PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o.)

1. Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov, ki se obdelujejo skladno s temi pravili, je PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o., naslov: Letališka cesta 3c, 1000 Ljubljana, e-naslov: [email protected], telefonska številka: 01/548 45 96, ki ga zastopa direktor Matevž Cimerman.

2. Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki, uporabljeni v skladu s to Politiko varstva zasebnosti, da vaših osebnih podatkov ne bo prodajal ali kakorkoli drugače posredoval tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih in v primeru e-novic.

Za pošiljanje e-novic hartmannplus.si, uporablja spletno platformo SendInBlue, na kateri so shranjeni osebni podatki za pošiljanje novic, in sicer sledeči osebni podatki: ime, priimek, elektronska pošta. Spletna platforma SendInBlue v svojih Splošnih pogojih uporabe in Politiki zasebnosti zagotavlja spoštovanje pravil iz Splošne uredbe GDPR (Uredba EU 2016/679) in potrjuje, da njihove storitve gosti certificiran center za shranjevanje podatkov, ki se nahaja v Litvi (Evropska unija). Center za shranjevanje podatkov ima varnostni certifikat za shranjevanje informacij (ISO 27001).

3. Vrste osebnih podatkov in nameni njihove obdelave

Vselej se lahko prostovoljno odločite, kdaj in na kakšen način želite stopiti v kontakt z družbo PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. (osebno, preko telefona, elektronske pošte, digitalnih socialnih omrežij ali preko spletnih obrazcev).

V sklopu teh namenov se zbira in obdeluje predvsem naslednje podatke:  ime in priimek ali naziv, naslov, e-naslov, telefonska številka. V sklopu posameznih namenov se lahko zbirajo in obdelujejo tudi dodatni podatki, kar je navedeno v nadaljevanju pri vsakem posameznem namenu.

V PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. ne izvajamo profiliranja posameznikov ali izključno avtomatiziranega sprejemanja odločitev, ki bi imela pravne učinke v zvezi z vami ali bi na vas drugače znatno vplivala.

3.1. Vaše osebne podatke obdelujemo za naslednje namene:

a) Informiranje o ponudbi izdelkov in aktualni vsebini, ki je povezana s storitvami (Prijava na elektronske novice):

Na naši spletni strani se lahko naročite na prejemanje obvestil in informacij o naših izdelkih, novostih  in aktualni vsebini, ki jo bomo objavljali na spletni strani hartmannplus.si. V ta namen vas lahko PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. obvešča o novostih iz svoje ponudbe izdelkov, o morebitnih akcijah ali o nagradnih igrah, ki so neposredno vezane na PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. Prav tako vam lahko PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. pošilja vsebine s področja medicinskih pripomočkov, nasvete za uporabo izdelkov.

Informiranje o ponudbi storitev in aktualni vsebini lahko izvajamo preko naslednjih komunikacijskih kanalov: elektronske pošte, Facebooka in drugih družabnih omrežij.

Ti podatki se obdelujejo na podlagi vašega soglasja, pri čemer lahko soglasje za prejemanje oglasnih sporočil kadarkoli prekličete. Dodatne informacije o vaših pravicah v zvezi z neposrednim obveščanjem so vam na voljo v točki »Vaše pravice«.

b) Kontaktni obrazci

Na naši spletni strani lahko izpolnite spletni obrazec, preko katerega nas lahko kontaktirate za kakršnokoli vprašanje, v povezavi z našimi izdelki, naročite brezplačne vzorce za Inkontinenco, povprašate naše strokovne sodelavce in zdravnike za nasvet glede uporabe naših izdelkov. Primerljivo nam lahko pišete na elektronski naslov [email protected] ali nas pokličete po telefonu 01/548 45 96. V ta namen PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. od vas zbira dodatne podatke o vsebini vašega poizvedovanja, ki jih posredujete na prostovoljen način.

Vsi podatki, ki so zbrani preko te spletne strani ali so kako drugače sporočeni na PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o., se zbirajo z namenom opravljanja osnovne dejavnosti PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o., t. j. prodaja medicinskih pripomočkov in sicer za odgovor na vaše povpraševanje, za pripravo ponudbe, za pripravo in sklenitev pogodbe ter za izvajanje pogodbe. Ker je obdelava teh informacij nujna za izvedbo same storitve, se obdelava teh podatkov lahko vrši že na podlagi dejstva, da z nami vstopate v pogodbeno razmerje. Če nam teh podatkov ne želite posredovati, vam ne moremo poslati ponudbe ali z vami skleniti pogodbe.

c) Uspešnost, učinkovitost in varnost delovanja informacijskih sistemov ter spletne strani

Ob vsakem obisku spletne strani PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka spletnega strežnika (npr. IP številka – številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu; verzija brskalnika, obiskana podstran, čas in trajanje obiska  in podobno). V sklopu teh namenov naše spletne strani uporabljajo piškotke, katerih narava je podrobneje predstavljena v Politiki uporabe piškotkov na spletni strani. Te podatke obdelujemo z namenom vodenja statistike obiskov na naši spletni strani za zagotavljanje varnosti informacijskih sistemov.   

Za spremljanje uporabe spletnih strani www.hartmannplus.si uporabljamo orodje Google analytics. Spletno analitiko uporabljamo za lastne namene in je ključna za planiranje izboljšav spletne strani. V nastavitvah storitve imamo onemogočeno kakršnokoli deljenje podatkov z Googlom, ostalimi Google storitvami ter tretjimi osebami. Za večjo zasebnost je vključena tudi anonimizacija IP naslovov.

PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. tako zbrane podatke obdeluje na podlagi zakonitega interesa upravljavca, pri čemer jih ne obdeluje posebej in jih ne povezuje z drugimi podatki.

4. Socialna omrežja, spletne storitve  in pripadajoči vtičniki

PAUL HARTMANN d.o.o. na spletnih straneh  www.hartmannplus.si uporablja vtičnike Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in Google maps, ki vam omogočajo uporabo funkcij teh socialnih omrežij oziroma ponudnikov vsebin (primeroma kot všečkanje; objavljanje sporočil; povezovanje, deljenje in javno objavljanje vsebin; ogled video zapisov; pregledovanje zemljevidov ter določanje lokacije družbe PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o.

V primeru uporabe teh vtičnikov se vzpostavi neposredna povezava s strežniki teh socialnih omrežij oziroma ponudnikov storitev in del podatkov o uporabi teh storitev preko strani, ki jo upravlja PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. se deli s ponudniki teh storitev in se v odvisnosti od vaših nastavitev, lahko obdeluje za njihove nadaljnje namene, vključno za namene oglaševanja in neposrednega trženja.  V odvisnosti od vaših nastavitev pri uporabi teh posameznih socialnih omrežij, se v posamezno socialno omrežje posreduje tudi del vaših osebnih podatkov (na primer elektronski naslov, vaša identiteta v okviru posameznega socialnega omrežja, IP naslov, vaša lokacija, seznam prijateljev in podobno).

Podrobnejše informacije o namenih in obsegu obdelovanja osebnih podatkov s strani ponudnikov teh strani, lahko pridobite neposredno pri ponudnikih teh storitev, upravljavcih teh socialnih omrežij oziroma neposredno v okviru teh socialnih omrežij.     

PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito vaših osebnih podatkov v okviru navedenih socialnih omrežij, spletnih storitev ter vseh njim pripadajočih spletnih mestih.

5. Uporabniki podatkov

Vsi podatki, zbrani na podlagi zgoraj navedene pravne podlage, bodo uporabljeni v skladu z namenom, za katerega so bili zbrani in ne bodo posredovani tretjim osebam brez vaše privolitve.

V okviru njihovih pristojnosti in nalog se vaši osebnih podatki razkrivajo naslednjim uporabnikom podatkov:

  • uslužbencem družbe PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o.,
  • ponudniku poštnih storitev ponudniku e-poštnih storitev (navedeno v točki 2. v drugem odstavku), ponudnikom odpremnih storitev, ponudnikom storitev uničenja spisov in nosilcev podatkov;
  • ponudnikom storitev informacijske tehnologije v okviru upravljanja in vzdrževanja programske in strojne opreme;
  • administratorju oziroma skrbniku spletne strani, Facebook-a ali drugih socialnih omrežij.
  • državnim organom nadzora nad našim poslovanjem glede na njihove področne zakonske pristojnosti. 

PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. posebno pozornost namenja izbiri in nadzoru pogodbenih partnerjev, ki delujejo kot obdelovalci osebnih podatkov v primerih, ko je za izvedbo njihove storitve potreben dostop do osebnih podatkov. Pogodbeni obdelovalci so zavezani slediti naša navodila, njihovo primernost za izvajanje obdelav pa je predmet naših periodičnih pregledov. Pogodbeni obdelovalci vaših osebnih podatkov na smejo obdelovati za druge namene, po izpolnitvi namena obdelave ali ob zaključku pogodbenega razmerja pa so podatki izbrisani.   

Družba PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. se zavezuje, da vaših osebnih podatkov, ki jih zbere za svoje namene, ne bo posredovala ali prenesla v tretjo državo ali mednarodno organizacijo.

6. Obdobje hrambe

PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. zagotavlja, da vaše podatke hrani le toliko časa in v obsegu, kolikor je potrebno, da se izpolni namen, zaradi katerega so bili posamezni podatki zbrani in nadalje uporabljeni oz. do poteka zakonsko predpisanega roka hrambe. Obdobje hrambe osebnih podatkov se razlikuje na podlagi meril posamezne kategorije osebnih podatkov ter namenov obdelave.

Vaši kontaktni podatki za namen informiranja o ponudbi izdelkov in aktualni vsebini (Prijava na elektronske novice) se hranijo in obdelujejo do preklica. Podatki o vašem soglasju se hranijo do zaključka koledarskega leta po izpolnjenih 5 letih po preklicu privolitve.

Osebni podatki, ki se zbirajo na podlagi predpisov, se hranijo skladno z zakonodajo, ki ureja njihovo zbiranje. Po zakonsko določenem preteku roka za hrambo se podatki izbrišejo.

7. Način varstva vaših podatkov

PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. se zavezuje varovati osebne podatke, ki nam jih posredujete. PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. bo storil vse, da osebne podatke zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Naši računalniški sistemi so zaščiteni s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi, ki preprečujejo nenamerno ali nezakonito uničenje, izgubo, spremembo ter nepooblaščeno razkritje ali dostop do vaših osebnih podatkov.

8. Pravice posameznika

PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. zagotavlja uresničevanje vseh vaših pravic, ki vam pripadajo v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov.

Če ste mlajši od 15 let, ne morete podati veljavne privolitve za obdelavo vaših osebnih podatkov. V tem primeru mora z obdelavo vaših osebnih podatkov soglašati eden od staršev oziroma skrbnik.

Skladno s predpisi, ki urejajo področje varstva osebnih podatkov, ima posameznik pravico dano privolitev kadarkoli preklicati, zahtevati vpogled, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, in sicer tako, da nas o tem obvesti pisno po pošti na naslov PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o., Letališka cesta 3c, 1000 Ljubljana ali preko elektronske pošte [email protected] Na navedeni naslov lahko posameznik poda tudi ugovor v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov.

8.1 Odjava od prejemanja e-novic:

Če obvestil o novicah po elektronski pošti ne želite več prejemati, se lahko odjavite z uporabo povezave za avtomatsko odjavo v vsakokratni elektronski novici, ali nam pošljete elektronsko sporočilo z vsebino “ODJAVA” na elektronski naslov: [email protected]

Posameznik lahko ugovor glede obdelave njegovih osebnih podatkov poda tudi neposredno pristojnemu nadzornemu organu, t. j. Informacijskemu pooblaščencu Republike Slovenije.

9. Ravnanje v primeru kršitev

V primeru kršitev varstva osebnih podatkov bo PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. nemudoma izvedel vse ustrezne ukrepe za zaščito pravic in interesov posameznika, skladno z veljavno zakonodajo in GDPR.

10. Stik

Na vprašanja o zaupnosti vaših podatkov, načinu zbiranja in obdelave podatkov ali na vaše zahteve za uveljavljanje pravic v zvezi z vašimi podatki, vam bo odgovorila odgovorna oseba pri PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o.:

Telefonska številka: 01/548 45 96

Elektronski naslov: [email protected]

II. VELJAVNOST

Politiko varstva zasebnosti podjetja PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. bomo po potrebi dopolnjevali, o čemer vas bomo ustrezno obvestili. 

Politiko varstva zasebnosti podjetja PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o je objavljena na spletnem mestu www.hartmannplus.si in velja od 15. 9. 2020 dalje.

Prijavite se na e-novice

Ne zamudite številnih zanimivih tem, koristnih nasvetov in strokovnih člankov, ki vam bodo pomagali pri ohranjanju vašega zdravja. Prav tako bodite na tekočem z novostmi, ugodnostmi in akcijskimi ponudbami.